Palvelut ja tuotteet

Aikataulutetut jakelut

Kun asiakkaalla on tarve saada omalle asiakkaalleen tai itselleen toimitettua rahtia säännöllisesti johonkin määrättyyn aikaan, me teemme sen: sovittuun aikaan ja aikataulu pitää.

Tyypillisiä aikataulutetun jakelun asiakkaita ovat esim. pesulat, pienpanimot, leipomot, painotalot, teollisuus jne.

Kalustona jakeluissa autoja kaikissa paino- ja kokoluokissa, pakettiautoista alkaen 68 t moduuliyhdistelmiin asti.

Lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset

Hoidamme ajoneuvoyhdistelmillä kaupan ja teollisuuden lämpösäädeltyjä runkokuljetuksia asiakkaiden tuotantolaitosten, jakelukeskusten, terminaalien ja muiden kohteiden välillä. Tyypillisä runkokujetusten asiakkaita ovat kauppaketjut ja elintarviketeollisuus. Kasvavana asiakasryhmänä elintarviketeollisuuden pk-yritykset.

 

Lämpösäädellyt jakelukuljetukset ovat tyypillisesti meijerituotteiden, lihatuotteiden, kalatuotteiden yms. kuljettamista kylmäkuljetuksina terminaaleista ja tuotantolaitoksista kauppoihin, kouluille, muihin laitoksiin, ravintoloihin, kioskeihin jne.

 

Meijeriteollisuuden nestemäisiä sekä jauho- ja pulverimaisia raaka-aineita kuljetamme säiliöautoilla pitkiäkin matkoja.

Terminaalipalvelut

Tarjoamme kasvavalla volyymillä terminaalipalveluja pääasiassa teollisuuden tarpeisiin lämpötila- ja ilmankosteusvalvotuissa tiloissamme. Lisäksi tarjoamme energiapuuterminaalipalveluja.

Raskaan kaluston korjaamo ja pesut

Panostamme tulevaisuudessa korjaamomme palvelujen myynnin kehittämiseen myös ulkoisille asiakkaille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee huollot, rengastyöt, korjaukset ja pesut korjaamolla Iitin Kausalassa sekä yllättävissä ja pakottavissa tilanteissa myös tien päällä.

Korjaamo
Varaosavarasto
Rasvamontulla